Γιόρτασε το 44ο

Τα 43 προηγούμενα τρόπαια υποδέχθηκαν το 44ο σε μία λαμπρή βραδιά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το έβδομο σερί πρωτάθλημα του…

Ο κόσμος από νωρίς είχε γεμίσει το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και περίμενε να ξεκινήσει η γιορτή για το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο 7χρονος Βασίλης λίγο πριν τις 21:00 καλωσόρισε τους πάντες στη φιέστα με το μήνυμα πως από όταν γεννήθηκε βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να κατακτά τον τίτλο.

Παιδάκια από τις Ακαδημίες των “ερυθρολεύκων” έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας σημαίες της Ελλάδας και του Ολυμπιακού, ενώ λίγο μετά η Ζοζεφίν άνοιξε το… χορό, ξεσηκώνοντας την εξέδρα με τα τραγούδια της και φυσικά την όμορφη παρουσία της. Οι Μέλισσες ξεκίνησαν τραγουδώντας τον ύμνο μαζί με τον κόσμο και κράτησαν συντροφιά μέχρι τις 21:50.

Η έναρξη της στέψης του πρωταθλητή ξεκίνησε με τον Χρήστο Φερεντίνο να παρουσιάζει και αυτή τη φιέστα. Τα 43 προηγούμενα τρόπαια… πάνω στη φυσούνα περίμεναν να προσθέσουν στην παρέα τους και το 44ο. Τα έξι τελευταία, δηλαδή αυτά της θητείας Βαγγέλη Μαρινάκη, τοποθετήθηκαν από ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 μπροστά από το βάθρο.

Πριν όμως τοποθετηθεί στη βάση του και το έβδομο τρόπαιο, ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα βόλεϊ των γυναικών που έκανε το νταμπλ και έφτασε μέχρι τον τελικό του CEV Challenge. Στη συνέχεια η ομάδα γυναικών του μπάσκετ, η οποία για δεύτερη σερί σεζόν κατέκτησε το νταμπλ. Η ομάδα στίβου, η πρωταθλήτρια ομάδα του Πινγκ Πονγκ και η κολυμβητική ομάδα.

Φόρεσε τη φανέλα με το 7 και βραβεύτηκε στο 7ο σερί πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος τιμήθηκε από από τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Δαρίβας, απένειμε το τρόπαιο στην ομάδα Κ20 του συλλόγου που κατέκτησε και εκείνη το πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τον Γιώργο Δαρίβα…

Συγχαρητήρια από Ερνέστο Βαλβέρδε, Λεονάρντο Ζαρντίμ, Μίτσελ, Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα σε video που έπαιξε στα μάτριξ, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του πρώτου, να ξεσπά σε χειροκροτήματα για τον Πορτογάλου, να αποθεώνει τον Μίτσελ και να χειροκροτά ζεστά τον Μάρκο Σίλβα.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, κ. Στράτος μπήκε μέσα με το τρόπαιο του πρωταθλητή, ενώ video από παιχνίδια της επταετίας ξεσήκωναν τον κόσμο. Videos με τους ευρωπαϊκούς θριάμβους του Ολυμπιακού, με νίκες επί της Γιουβέντους, Μοντεπελιέ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντερλεχτ, Αρσεναλ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τη θέση του δίπλα από το τρόπαιο μαζί με τους Σάββα Θεοδωρίδη, Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ. Μέλη από το τεχνικό τιμ, ιατρικό τιμ, αναλυτές και άνθρωποι του συλλόγου πήγαν να πάρουν πρώτοι τα μετάλλια τους και στη συνέχεια ακολούθησε ο προπονητής με τους παίκτες. “Τάκη ψυχάρα Ολυμπιακάρα” φώναζε ο κόσμος όταν βγήκε από τη φυσούνα ο Τάκης Λεμονής. Στο άκουσμα του ονόματος του Εστέμπαν Καμπιάσο ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος, όμως ο Αργεντινός απουσίαζε. “Εχει μεταβεί στην Αργεντινή για προσωπικούς λόγους” εξήγησε ο Φερεντίνος και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά. Ζεστό χειροκρότημα και αποθέωση για τους μικρούς της ομάδας (Ανδρούτσο, Νικολάου, Μανθάτη και Ρέτσο), όπως και για τους Ανσαριφάρντ, Φιγκέιρας, Σεμπά, Καπίνο και Μποτία. Τελευταίος βγήκε ο Τσόρι Ντομίνγκες και μέχρι να σηκώσει μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το τρόπαιο στον ουρανού του φαληρικού γηπέδου, ο κόσμος φώναζε το όνομα του. Υπό το άκουσμα του “We are the Champions” η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα σε μία ακόμα φιέστα του Ολυμπιακού…