My Activities

radio

Ραδιόφωνο

 

Το Ραδιόφωνο για εμένα λοιπόν είναι ένα απο αυτά τα πραγματα. Η ασχολία μου με τι μουσική έχει ξεκινήσε εδώ και πολλα χρόνια και συνεχώς εξελίσεται. Είμαι κολλημένος με την Ηλεκτρονική Μουσική και γενικά της EDM μουσικής σκηνής. Δισκοθέτης και μουσικόφιλος για κάτι παραπάνω από 7 χρόνια!! Ξεκίνησα γράφοντας CD στο Λύκειο και στα φοιτητικα μου χρόνια ξεκίνησα να παίζω μουσική σε bars των Χανίων και του Αγίου Νικολάου μέχρι σήμερα. Μου αρέσει η μουσική να έχει ρυθμό και μελωδία είτε πρόκειται για bossa είτε πρόκειται για deep house.

photographyΦωτογραφία

 

Η αιτία να ασχοληθώ με την φωτογραφία ήταν ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη. Από εκεί αποφάσισα ότι θέλω να μάθω περισσότερα για αυτό το κουτί που ζει με το φως και έτσι ό, τι ζω και ό, τι αισθάνομαι, θέλω πάντα να περνά μέσα από το κλείστρο της μηχανής μου! Μου αρέσει να ασχολούμαι με τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι μέσα από την παρατήρηση των ανθρώπων μαθαίνω καλύτερα τον κόσμο, ακόμα και τον ίδιο μου τον εαυτό. Από όποια πλευρά και να δεις την τέχνη δεν είναι τίποτε άλλο από μια εσωτερική αναζήτηση.

swimming

Κολύμβηση

 

Η κολύμβηση για εμένα ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ευατού μου. Ξεκίνησα σε πολύ μικρή ηλικία και πολύ γρήγορα άρχισα να καταλαβαίνω πόσο πολύ μου ταίριαζε. Εχω πάρει μλερος σε Πανελλήνιους Αγώνες και εχω κάνει αρκετά ταξίδια λόγω της Κολύμβησης. Σε σύγκριση με άλλες ασκήσεις εκγύμνασης, η κολύμβηση προσφέρει στον οργανισμό παραπάνω μυική δύναμη αλλά και μυική τόνωση. Αυτό εξηγείται πολύ απλά από το γεγονός ότι το νερό είναι δώδεκα φορές πιο πυκνό από τον αέρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο