Burberry

burberryΟ οίκος Burberry έχει 64 αρώματα . Η παλαιότερη του έκδοση κυκλοφόρησε το έτος 1981 και η νεότερη του κυκλοφόρησε το 2016. Τα αρώματα κατασκευάστηκαν με την συνεργασία των εξής αρωματοποιών Creations Aromatiques, Michel Almairac, Emilie (Bevierre) Coppermann, Mark Buxton, Francis Kurkdjian, Dominique Ropion, Nathalie Gracia-Cetto, Antoine Maisondieu, Antoine Lie, Anne Flipo, Olivier Polge, Sonia Constant, Jean-Marc Chaillan, Beatrice Piquet, Domitille Bertier, Michel Girard, Jean-Pierre Bethouart και Nathalie Lorson.

 

 

londonΗ London  είναι ένα λουλουδενιο άρωμα που κυκλοφόρησε το έτος 2006. Έχει δημιουργηθεί από τους Dominique Ropion και Jean-Marc Chaillan. Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο, αγιόκλημα και μανταρίν,; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, παιώνια, λουλούδι τιαρέ και κλημεντίνη, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, πατσουλί και σανδαλόξυλο.

 

 

weekendΗ Weekend είναι ένα λουλουδένιο άρωμα που κυκλοφόρησε το έτος 1997. Η αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι η Nathalie Lorson. Οι νότες κορυφής είναι ρεζεντά, ,ανταριν ορανζ και φασκόμηλο; οι μεσαίες νότες είναι ρίζα βιολέτας, ίριδα, νεκταρίνι, άνθη ροδάκινιας, συγκάρπιο τριανταφυλλιάς, κόκκινο κυκλάμινο και μπλε υάκυνθο, οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, μόσχος και κέδρος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο