Christian Dior

diorΟ σχεδιαστής Christian Dior έχει 184 αρώματα και είναι ένας παλιός οίκος αρωμάτων. Η παλαιότερη του έκδοση κυκλοφόρησε το έτος 1947 και η νεότερη του κυκλοφόρησε το 2016. Τα αρώματα κατασκευάστηκαν με την συνεργασία των εξης αρωματοποιών Edmond Roudnitska, Beatrice Piquet, Guy Robert, Paul Vacher, Pierre Bourdon, Maurice Roger, Max Gavarry, Domitille Michalon, Jean Martel, Florence Idier, Nathalie Lorson, Francois Demachy, Thierry Wasser, Olivier Polge, Francis Kurkdjian, Jean-Louis Sieuzac, Nejla Barbir, Olivier Cresp, Bertrand Duchaufour, Louise Turner, Olivier Gillotin, Olivier Pescheux, Nathalie Gracia-Cetto, Carlos Vinals, Calice Becker, Annick Menardo, François Demachy, Jean Carles, Christine Nagel, Jacques Cavallier, Edouard Flechier, Carlos Benaim και Dominique Ropion.

 

 

jadoreΗ J`adore είναι ένα φρουτώδες λουλούδενιο άρωμα που κυκλοφόρησε το έτος 1999. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι η Calice Becker. Οι νότες κορυφής είναι μανόλια, πεπόνι, ροδάκινο , αχλάδι, περγαμόντο και μάνταριν ορανζ,  οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, δαμάσκηνο, βιολέτα, ορχιδέα, φρέζια, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, βανίλια, κέδρος και βατόμουρο.

 

hypnotic diorΗ Hypnotic Poison είναι ένα άρωμα με βανίλια Ανατολής που κυκλοφόρησε το έτος 1998. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι  η Annick Menardo. Οι νότες κορυφής είναι βερίκοκο, δαμάσκηνο και καρύδα, οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο, ροδόξυλο Βραζιλίας και κύμινο, οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, αμύγδαλο, βανίλια και μόσχος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο